Planlagt bebyggelse

Bamseveien 14 er en meget tiltalende enebolig over tre plan med god planløsning og høy standard. Separat utleiedel med god arealeffektiv planløsning. Eiendommen har en svært sentral men samtidig rolig beliggenhet.

Eiendommen er stor og vil bli opparbeidet med singlet innkjørsel og gårdsplass. Rikelig med boltreplass for både liten og stor på plenlagte arealer. Boligen får direkte utgang fra spiseplass og stue til platting og hageområdet. Det vil også være noe naturtomt. i skrånende terreng. Her kan lange sommerdager nytes. Boligen har koselig balkonger med utgang fra stue i annen etasje.

Eneboligen føres opp av Wilson Eiendom og er av typen LillesandHus. Huset er en tilpasset utgave av vår modell Arnestad og vil ha en fleksibel og moderne planløsning. Her er det rom for livets ulike faser og familiesammensetninger. Det benyttes materialer av høy kvalitet i alle rom.

Eiendommens beliggenhet og planløsningen på boligen gir enkel adkomst og skaper naturlig flere soner for uteplasser som passer gjennom døgnet. Godt med plass til både lek, sosiale sammenkomster og en usjenert middagslur.

Stor dobbel garasje leveres fra Igland Garasjer, med elektrisk port. God plass også til lagring.

Status

Ferdigstillelse etter nærmere avtale

FINN-kode: 206617467