Planlagt bebyggelse

Bamseveien 16 er en meget tiltalende enebolig over tre plan med god planløsning og høy standard. Eiendommen har en svært sentral beliggenhet.

Eiendommen er stor og vil bli opparbeidet over to høydenivåer. Rikelig med boltreplass for både liten og stor. Innkjørsel og gårdsplass blir singlet. Hagen på baksiden blir opparbeidet med plen. Boligen får direkte utgang fra spiseplass og stue til en terrasseplatting. Det vil også være noe naturtomt. Her kan lange sommerdager nytes. Boligen har også to koselige balkonger med utgang fra stue og loftstue.

Eneboligen føres opp av Wilson Eiendom og er av typen LillesandHus. Huset er spesialtegnet til denne eiendommen og vil ha en fleksibel og moderne planløsning. Her er det rom for livets ulike faser og familiesammensetninger. Det er mulighet for hybler og utleie om det er ønskelig. Det benyttes materialer av høy kvalitet i alle rom.

Eiendommens beliggenhet og planløsningen på boligen gir enkel adkomst og skaper naturlig flere soner for uteplasser som passer gjennom døgnet. Godt med plass til både lek, sosiale sammenkomster og en usjenert middagslur.

Stor dobbel garasje leveres fra Igland Garasjer, med elektrisk port. God plass også til lagring.

Status

Ferdigsstillelse etter nærmere avtale

FINN-kode: 206629670