Planlagt bebyggelse

Flotte tomter i sjønære omgivelser i Gjeving i Tvedestrand kommune.

De heldige som kan kalle Gjeving for hjemme, lever sine liv i harmoni med sommersol, gresskledte holmer, høy himmel og hav. Og, med vinterens magiske ro. Gjestene som kommer innom for å lete etter en sørlandsidyll de kan gjøre til sin egen, blir slått av stedets vennlige puls. Ingenting haster, men alt blir likevel gjort.

For søvnig er Gjeving ikke, eller sagt på en annen måte, Gjeving er akkurat så søvnig som du vil ha det. Vil du ligge i hengekøya og la deg dysse i søvn av solgangsbrisen, så gjør du det. Vil ungene fange småkrabber i fjæra, eller du lystre etter de store i skumringstimen en sensommerkveld, gjør dere bare det. Eller kanskje du vil ro en liten tur, fiskesuppa på Lyngør er berømt, og vel verdt noen åretak.

I Gjeving kan du gjøre ingenting, eller tusen andre ting.

For alt finnes jo. Et bokhotell, flere marinaer og virksomheter knyttet til det marine, et kystkultursenter, og nærbutikk selvsagt, samt bakeri, pizzeria og campingplass. Pluss bok og konferansehotell, en barnehage, og en skole få minutters kjøretur unna. Og enda har ingen nevnt havet av badeplasser og turstier. Eller folkehøgskolen med fotballbane og sandvolleybane som holder til på Risøya rett utenfor.

Gjeving er en kystperle i vekst, stedet er for lengst blitt en magnet på turister. Stadig flere ønsker å eie en fritidsbolig her, mange andre vil bli innbyggere på helårsbasis. Så det bygges boliger, og tilbud utvikles i takt med behov og ønsker. Men det som er helt sikkert er at all utvikling av Gjeving vil skje med respekt for historien og forsiktighet med tanke på fremtiden.

Navnet Gjeving er en modernisering av gårdsnavnet Giving. Helt sikker opprinnelig betydning vites ikke, men én tolkning er at Giving står for ”å gi” og dermed ”en stor gave”.

Uansett om tolkningen er riktig eller ikke, en gave er nettopp hva Gjeving er, til alle.Eiendommen ligger ved Gjevingsund, i underkant av 20 minutters biltur i fra Tvedestrand sentrum. Tomtene er regulert til bolig, det er ikke boplikt på fastlandet i Tvedestrand kommune.
Landskapet er åpent, innbydende og småkupert.
Det er mulighet for båtplass ved bryggeanlegget

Tomtene har byggeklausul, og LillesandHus vil stå for bygging av boligene. Det skal være en enhetlig stil på eneboligene, tanken er at man skal kunne se det Sørlandske i husene og hvor man vil kunne kjenne igjen LillesandHus sine detaljer i håndverket.

Status

Grunnarbeidene er igangsatt og tomtene er ferdig planert.
5 tomter er solgt
Tomt nr 1, 2 og 8 er ledige. Pris fra kr 1 200 000,-

Det må påregnes ca. 6-8 mnd byggetid etter at kommunen har gitt igangsettelsestillatelse til bolig er klar.

Oppstart byggearbeider

Ved salg

Ikke langt fra Lyngør

Ved spørsmål om prosjektet og tilsending av prospekt, ta kontakt med salgsansvarlig Ståle Simonsen tlf. 909 37 908 eller ss@lillesandhus.no

Se våre hus under hustyper til inspirasjon.

Se også annonse på Finn.no

  Bestill tomtevisning

  Fyll ut skjemaet med ønsket tid for visning. Vi sender deg en bekreftelse på e-post.


  Flyfoto av Gjeving
  Eng

  Nummerert tomtekart

  Seilmakerfruens kro på Lyngør

  Gjeving

  Risøya

  Illustrasjon av Eng

  Tomtene

  Drone bilde tatt fra NordVest