Planlagt bebyggelse

Se annonsen på Finn.no

Det som en gang var Eng sommerpensjonat på Gjeving blir nå et nytt boligfelt med fantastiske kvaliteter. Eneboligene på Engveien 4 går over to plan med god arealeffektiv planløsning. Husene leveres av LillesandHus og er spesielt tilpasset eiendommen.

Eiendommens beliggenhet og planløsning på boligene gir enkel adkomst og skaper naturlig flere soner for uteplasser.
På hovedplan er det carport, sportsbod, to soverom, bad med avdelt vaskeromsdel, hall, stue og kjøkken. Loftplan inneholder to romslige soverom, bod, gang, bad og loftstue.

Disse boligene og planløsningen passer til de fleste livssituasjoner, her kan man enten velge å bare bo på hovedplan eller man kan ta i bruk begge etasjene, og hvis det er behov for et 5. soverom i huset kan man med enkle grep omgjøre loftstuen til et romslig soverom.

Eng ligger sentralt plassert på Gjeving, med gangavstand til blant annet matbutikk, badestrand, marina og restaurant.

Tomten ligger luftig og fint på en liten fjellrygg med fine solforhold. Badestrender og turterreng ligger i umiddelbar nærhet.


Gjeving

De heldige som kan kalle Gjeving for hjemme, lever sine liv i harmoni med sommersol, gresskledte holmer, høy himmel og hav. Og, med vinterens magiske ro. Gjestene som kommer innom for å lete etter en sørlandsidyll de kan gjøre til sin egen, blir slått av stedets vennlige puls. Ingenting haster, men alt blir likevel gjort.

For søvnig er Gjeving ikke, eller sagt på en annen måte, Gjeving er akkurat så søvnig som du vil ha det. Vil du ligge i hengekøya og la deg dysse i søvn av solgangsbrisen, så gjør du det. Vil ungene fange småkrabber i fjæra, eller du lystre etter de store i skumringstimen en sensommerkveld, gjør dere bare det. Eller kanskje du vil ro en liten tur, fiskesuppa på Lyngør er berømt, og vel verdt noen åretak.

På Gjeving kan du gjøre ingenting, eller tusen andre ting.

For alt finnes jo. Et bokhotell, flere marinaer og virksomheter knyttet til det marine, et kystkultursenter, og nærbutikk selvsagt, samt bakeri, pizzeria og campingplass. Pluss bok og konferansehotell, en barnehage, og en skole få minutters kjøretur unna. Og enda har ingen nevnt havet av badeplasser og turstier. Eller folkehøgskolen med fotballbane og sandvolleybane som holder til på Risøya rett utenfor.

Gjeving er en kystperle i vekst, stedet er for lengst blitt en magnet på turister. Stadig flere ønsker å eie en fritidsbolig her, mange andre vil bli innbyggere på helårsbasis. Så det bygges boliger, og tilbud utvikles i takt med behov og ønsker. Men det som er helt sikkert er at all utvikling av Gjeving vil skje med respekt for historien og forsiktighet med tanke på fremtiden.

Navnet Gjeving er en modernisering av gårdsnavnet Giving. Helt sikker opprinnelig betydning vites ikke, men én tolkning er at Giving står for ”å gi” og dermed ”en stor gave”.

Uansett om tolkningen er riktig eller ikke, en gave er nettopp hva Gjeving er, til alle.

Status

Godkjent rammesøknad foreligger. Tomten er ferdig planert og klar for bygging

Oppstart byggearbeider

Ved salg

Sørlandet

Ved spørsmål om prosjektet og salg av boligene, ta kontakt med Ståle Simonsen på tlf.909 37 908 eller e-post: ss@lillesandhus.no

Se annonsen på Finn.no

  Bestill tomtevisning

  Fyll ut skjemaet med ønsket tid for visning. Vi sender deg en bekreftelse på e-post.


  Fasader mot vest
  Fasader mot nordvest

  Plantegning hovedetasje

  Plantegning loftetasje

  Situasjonsplan

  Flyfoto av Gjeving