Planlagt bebyggelse

Morvigatunet ligger plassert på Støle i Grimstad. Her er det nærhet til sjøen og tur muligheter, samt nærhet til skole og barnehage.
Tunet består av 4 romslige eneboligtomter, hvorav en er solgt. Vi presenterer nå vår flotte og innholdsrike husmodell "Lillesand" på tomt 2. Ønsker du dette huset, eller en av våre andre modeller på tomt 1, 2 eller 3 så løser vi dette.

"Lillesand" er et innbydende og trivelig sørlandshus med klassiske smårutede vinduer, og myke harmoniske linjer. Da vi tegnet "Lillesand", tenkte vi spesielt på barnefamilier. Planløsningen er effektiv og tilpasset hverdagens behov.
Den lyse stua kan romme akkurat det du vil, med god plass til tv-stue, peisestue, finstue eller lekeavdeling. Rett mellom stua og kjøkkenet ligger den romslige spiseplassen. I tilknytning til badet er det et praktisk vaskerom med en egen utgang til terrenget utenfor – perfekt for skitne klær, eller føtter og labber som trenger en vask før de kommer helt inn. I første etasje kan du også få tegnet inn et soverom.

I andre etasje er det et stort bad og fire sove rom, med god plass til hele familien. Og om du ikke trenger så mye som fire soverom, kan du få både kontor og en koselig stue. Den effektive planløsningen i "Lillesand" er tegnet for å gi deg god plass og flyt i hverdagen.

Status

Tomten er ferdig planert, og klar for bygging

Oppstart byggearbeider

Ved slag

Se annonse på Finn.no. Klikk her!

Ved spørsmål, ta kontakt med Ståle Simonsen på tlf.909 37 908 eller e-post: ss@lillesandhus.no

Plan 1. etasje
Plan loft

Morvigatunet

4 store eneboligtomter. Tomt nr. 4 er solgt!

Oversiktsbilde

Oversiktsbilde