Planlagt bebyggelse

Se annonsen på Finn.no

Det som en gang var Eng sommerpensjonat på Gjeving blir nå et nytt boligfelt med fantastiske kvaliteter. I fremste rekke mot sjøen er det nå igjen to tomter, tomt 1 og 2. Eneboligene på Engveien 6 (tomt 1) og 8 (tomt 2) leveres av LillesandHus Agder, og er spesielt tilpasset tomtene. Ønsker du tilpasninger av planløsning, eller kanskje en annen av våre modeller så løser vi dette. 5 tomter solgt, tomt 1, 2 og 8 er fortsatt ledige. Mulighet for kjøp av båtplass på tilhørende bryggeanlegg.

På Gjeving kan du gjøre ingenting, eller tusen andre ting.

For alt finnes jo. Et bokhotell, flere marinaer og virksomheter knyttet til det marine, et kystkultursenter, og nærbutikk selvsagt, samt bakeri, pizzeria og campingplass. Pluss bok og konferansehotell, en barnehage, og en skole få minutters kjøretur unna. Og enda har ingen nevnt havet av badeplasser og turstier. Eller folkehøgskolen med fotballbane og sandvolleybane som holder til på Risøya rett utenfor.

Gjeving er en kystperle i vekst, stedet er for lengst blitt en magnet på turister. Stadig flere ønsker å eie en fritidsbolig her, mange andre vil bli innbyggere på helårsbasis. Så det bygges boliger, og tilbud utvikles i takt med behov og ønsker. Men det som er helt sikkert er at all utvikling av Gjeving vil skje med respekt for historien og forsiktighet med tanke på fremtiden.

Navnet Gjeving er en modernisering av gårdsnavnet Giving. Helt sikker opprinnelig betydning vites ikke, men én tolkning er at Giving står for ”å gi” og dermed ”en stor gave”.

Status

Salgsstart

Oppstart byggearbeider

Ved salg

Ved spørsmål om prosjektet og salg av boligene, ta kontakt med Ståle Simonsen på tlf.909 37 908 eller e-post: ss@lillesandhus.no

Se annonsen på Finn.no

  Bestill tomtevisning

  Fyll ut skjemaet med ønsket tid for visning. Vi sender deg en bekreftelse på e-post.


  Fasade tomt 2
  Eng

  Gjeving

  5 solgt! Tomt 1, 2 og 8 er fortsatt til salgs