Kvalitetsbygg

LillesandHus er håndverksbygget med materialer av beste kvalitet – det betyr et hus som varer og et godt innemiljø.

Sørlandets tradisjonsrike skipperhus er inspirasjonen bak våre hus. Du får en moderne bolig, satt opp av fagfolk som stolt fører videre det beste i norsk byggeskikk. Det unikt vakre i et LillesandHus finner du i det enkle og ekte.

For oss i LillesandHus handler alt om høy kvalitet og ekte håndverk. Du vil se det både i små detaljer og i de gjennomførte løsningene.

Ønsker du et moderne og komfortabelt hjem med kvaliteter som i dag er sjeldne å finne i norske boliger er LillesandHus det trygge valget.

  • Vi har utviklet helt spesielle og profilerte lister som rammer inn og understreker rommets karakter.
  • Valg av vinduer tilfredsstiller alle tekniske krav, og i tillegg skal vinduene være nøye tilpasset husets stil og karakter. Det er LillesandHus som viderefører tradisjonen med buede takvinduer.
  • Takstolene som benyttes på LillesandHus er spesielle. De er spesialdesignet for hvert hus. Dette gir større utnyttelsesmuligheter på loftet: Konstruksjonene tar hele ”løftet”, slik at ingen av de innvendige veggene på loftet er bærende, og dermed kan flyttes fritt etter ønsker og behov.
  • LillesandHus sine dører er skapt i tråd med tradisjonene. Du får dem ferdig malt i riktig farge.
  • Du kan være trygg på at husene tilfredsstiller regelverkets krav til isolasjon. Vi har gjort det enkelt og bruker bare det beste; Glava i både ytter- og innervegger.
  • Våre trapper leveres med barnesikring mellom trinnene. Rekkverkene er solide og de horisontale stolpene er satt tett av sikkerhetshensyn.
  • En ekstra leilighet, en garasje, eller en hagestue? Vi utvikler nye modeller ut ifra eksisterende tegninger og i tråd med byggherrens ønsker.

Bestill katalog

håndverk 2
håndverk 3
Håndverk