Store og solrike tomter på Nesodden!

Solåsveien - 1 SOLGT!

Bygg ditt drømmehus! Store tomter sentralt beliggende på Nesodden.  

Beskrivelse

Tomtene har solrik og barnevennlig beliggenhet i trygge omgivelser på Solåsen. Tomtene er beliggende i gangvei med lite trafikk og ingen gjennomgangstrafikk. Solåsen er et veletablert, stille og hyggelig boligområde med kort vei til flotte turområder, lekeplasser, barnehager og skoler. Badeplass og kunstkafe på Hellviktangen og Hellvikstrand og den fantastiske kyststien. Kun ca. 3 min. gange til bussholdeplass med god kommunikasjon mot bl.a. Tangen brygge og båt med hyppige avganger videre til Aker Brygge og Lysaker til ca. 03.30 i helgene.

Tomtene har byggeklausul, og Wilson Eiendom vil stå for bygging av boligene.

STATUS

Adkomstvei er godkjent og etablert. Vann og avløp blir ført frem til tomtegrense.

Gnr. 1 / Bnr. 1008 er solgt!
Pris Gnr. 1 / Bnr. 1009: kr 4 500 000,- + omkostninger

Det må påregnes ca. 6-8 mnd. byggetid fra kommunen har gitt igangsettelsestillatelse til bolig er klar.

Tomter til salgs
Status
Oppstart byggearbeider
Kontakt selger
Andreas Wilson

Eiendomskonsulent

Om Vestby

Grimstad har en vakker kystlinje med mange flotte strender og naturskjønne områder som er perfekte for utendørsaktiviteter som fotturer, sykling, svømming og båtliv.

Det er en by med en rik historie og kultur, og det finnes mange museer og kulturelle arrangementer som gir innbyggerne muligheten til å utforske og lære mer om byens historie og kultur.

Grimstad har et sterkt lokalsamfunn med mange aktive frivillige organisasjoner og en rekke idrettslag og kulturgrupper som gir innbyggerne muligheten til å engasjere seg og bli en del av et aktivt fellesskap.

Tekst kommer

Universitetet i Agder tilbyr en rekke studieretninger og har et godt omdømme for kvaliteten på utdannelsen. Campus Grimstad har 3500 studenter og ligger i tilknytning til Sørlandets Teknologipark.

Byen har en sterk tilknytning til maritimindustri og teknologi, og det finnes mange små og store bedrifter innenfor disse sektorene som er lokalisert her.

Som en viktig turistby har byen også mange arbeidsmuligheter innenfor service, turisme og relaterte næringer.

Grimstad er en flott by å bo i, med vakker natur, rik kultur og historie, gode utdannings- og arbeidsmuligheter, og et sterkt fellesskap.