Fritidsbolig på Stølehalvøya

PLANLAGT BEBYGGELSE Eiendommen ligger på Kjørrvigodden, et godt etablert hyttefelt på Stølehalvøya i Grimstad.
Innholdsrik hytte med 4 soverom, stue, kjøkken, bod, bad, hall og sportsbod. Badestrand ligger i gangavstand fra eiendommen, stranden er barnevennlig og har fine bunnforhold. Til eiendommen er det eget båtfeste på felles bryggeanlegg som ligger 150 meter fra hytta. Her er det bare å legge håndkle over skulderen og spasere ned til stranden, eller man kan padle ut med kajakken og legge seg på en av holmene eller skjæra. Mulighetene er mange for deg som ønsker å benytte sommeren til bading og turer i skjærgården.

Om Grimstad

Grimstad har en vakker kystlinje med mange flotte strender og naturskjønne områder som er perfekte for utendørsaktiviteter som fotturer, sykling, svømming og båtliv.

Det er en by med en rik historie og kultur, og det finnes mange museer og kulturelle arrangementer som gir innbyggerne muligheten til å utforske og lære mer om byens historie og kultur.

Grimstad har et sterkt lokalsamfunn med mange aktive frivillige organisasjoner og en rekke idrettslag og kulturgrupper som gir innbyggerne muligheten til å engasjere seg og bli en del av et aktivt fellesskap.

Universitet og teknologibyen

Universitetet i Agder tilbyr en rekke studieretninger og har et godt omdømme for kvaliteten på utdannelsen. Campus Grimstad har 3500 studenter og ligger i tilknytning til Sørlandets Teknologipark.

Byen har en sterk tilknytning til maritimindustri og teknologi, og det finnes mange små og store bedrifter innenfor disse sektorene som er lokalisert her.

Som en viktig turistby har byen også mange arbeidsmuligheter innenfor service, turisme og relaterte næringer.

Grimstad er en flott by å bo i, med vakker natur, rik kultur og historie, gode utdannings- og arbeidsmuligheter, og et sterkt fellesskap.