Wilson Eiendom AS

Wilson Eiendom AS

Wilson Eiendom opererer i Follo, Røyken og Hurum med kontor i Drøbak. Selskapet ble stiftet i 2012 og har i dag 12 ansatte.

Vi bygger LillesandHus, samt utfører større og mindre renoverings- og rehabiliteringsarbeider av bygg. Våre dyktige, lokale håndverkere gjør alt fra å bytte vinduer og dører til ombygginger, utskiftninger, tilbygg og påbygg på eksisterende hus. Vi ønsker å hjelpe deg med det du har behov for, og gi deg som kunde en god opplevelse gjennom hele prosessen –
samt et godt resultat!

Vi vet at det ligger mye kvalitet i tradisjonsrikt håndverk, og dette ønsker vi å formidle til deg som kunde. Vi kan gi en totalpris på prosjektet som inkluderer alle fagområder, slik at du som kunde bare har én part å forholde deg til.

Ta kontakt med oss, eller kom innom oss for en hyggelig prat.

Wilson Eiendom
Wilson Eiendom AS
Kontakt

Ansatte

Thomas

Thomas Wilson
Eier og daglig leder

Thomas har ansvar for all kommersiell drift, salg, tomteutvikling, prosjektering og samarbeidsavtaler. Utdannet byggingeniør. Jobbet i og med LillesandHus siden 1998. Daglig leder i LillesandHus Agder og Wilson Eiendom.

Andreas Wilson
Eiendomskonsulent

Andreas har ansvar for akkvisisjon, utvikling av eiendom og fremdrift frem til igangsettingstillatelse. Bakgrunn som eiendomsmegler i Follo og har god lokalkunnskap.

Mathias Wilson
Byggeleder

Mathias er tømrer med 18 års erfaring, flesteparten i LillesandHus. Ansvar for byggeplass og administrativt ved gjennomføring av alle våre prosjekter i Follo.