Thomas Werner Wilson

Thomas Wilson

thomas@wilsoneiendom.no

Les mer om våre kvalitetsbygg

Les mer om byggeprosessen

Bestill katalog

Takk for at du er her! 

 

Kanskje har du en boligdrøm og vet ganske mye om hva du ønsker, eller kanskje er du bare litt nysgjerrig. Å bygge hus er en stor investering som krever planlegging og flere viktige valg. Om du aldri har bygget hus før, tenker du sikkert at prosessen er krevende. Men her er et løfte fra meg: Vi følger deg helt hjem!

 

LillesandHus er en litt annerledes husleverandør. Vi er ingen fabrikk. Våre fagfolk bygger huset ditt på din egen tomt – planke for planke. Vi er på fornavn med kundene våre, og du får din egen kontaktperson som hjelper deg gjennom alle trinn i byggeprosessen. Vi tar alt papirarbeidet for deg, og vi kan også hjelpe deg med å finne tomt.

 

Inspirasjonen bak de unike husene vi bygger, er Sørlandets tradisjonsrike skipperhus. Et LillesandHus er vakkert med et harmonisk ytre, og med funksjonelle og moderne løsninger tilpasset dine hverdager. Alle våre hus kan skreddersys. Du er sjefen. Det er ditt hus vi bygger, du bestemmer. Vi gir deg gode råd, og sammen finner vi de beste løsningene for ditt behov og din tomt.

 

Jeg håper du blir inspirert av å besøke nettsidene våre! Bestill gjerne en katalog i posten. Du er hjertelig velkommen til å besøke oss for en uforpliktende boligprat eller slå på tråden. Jeg og mine medarbeidere svarer på både små og store spørsmål.

 

Velger du LillesandHus, får du personlig oppfølging fra første dag, og vi slutter ikke å bry oss om deg som kunde når huset står ferdig.