Om Lillesandhus

Takk for at du er her!

Kanskje har du en boligdrøm og vet ganske mye om hva du ønsker, eller kanskje er du bare litt nysgjerrig. Å bygge hus er en stor investering som krever planlegging og flere viktige valg. Om du aldri har bygget hus før, tenker du sikkert at prosessen er krevende. Men her er et løfte fra oss: Vi følger deg helt hjem!

LillesandHus er en litt annerledes husleverandør. Vi er ingen fabrikk. Våre fagfolk bygger huset ditt på din egen tomt – planke for planke. Vi er på fornavn med kundene våre, og du får din egen kontaktperson som hjelper deg gjennom alle trinn i byggeprosessen. Vi tar alt papirarbeidet for deg, og vi kan også hjelpe deg med å finne tomt.

Inspirasjonen bak de unike husene vi bygger, er Sørlandets tradisjonsrike skipperhus. Et LillesandHus er vakkert med et harmonisk ytre, og med funksjonelle og moderne løsninger tilpasset dine hverdager. Alle våre hus kan skreddersys. Du er sjefen. Det er ditt hus vi bygger, du bestemmer. Vi gir deg gode råd, og sammen finner vi de beste løsningene for ditt behov og din tomt.

Vi håper du blir inspirert av å besøke nettsidene våre! Bestill gjerne en katalog i posten. Du er hjertelig velkommen til å besøke oss for en uforpliktende boligprat eller slå på tråden. Vi svarer på både små og store spørsmål.

Velger du LillesandHus, får du personlig oppfølging fra første dag, og vi slutter ikke å bry oss om deg som kunde når huset står ferdig. 

Ansatte

Thomas Wilson
Eier og daglig leder

Thomas har ansvar for all kommersiell drift, salg, tomteutvikling, prosjektering og samarbeidsavtaler. Utdannet byggingeniør. Jobbet i og med LillesandHus siden 1998. Daglig leder i LillesandHus Agder og Wilson Eiendom.

Tobias Langeland
Eiendoms- og konseptutvikler

Tobias er utdannet eiendomsutvikler, og har kunnskap om markedsanalyse, planlegging, juss, økonomi og eiendomsproblematikk i eiendomsutviklingens tidligfase. Tobias har også en rolle innenfor markedsføring og SOME.

Frank

Frank Trondahl Olsen
Teknisk tegner/Systemutvikler

Frank er teknisk tegner og har med dette ansvar for produksjon av tegninger og 3D-modeller. Han har også en rolle innenfor utvikling av IT-systemer til bedriften. Frank har over 20 års erfaring innen IT, design og systemutvikling.