Samarbeidspartnere

Hasås AS er en komplett leverandør av trelast og byggevarer. Som profesjonell aktør, 
leverer vi blant annet konstruksjon, lekter, kledning, panel og byggevarer til LillesandHus AS.

Vi tilstreber hele tiden å ha den beste kvaliteten på vår trelast generelt og på vår kledning spesielt. Vi kaller oss for «Kledningsspesialisten» og mener vi kan stå for den beste kledningen.

Vi har stor butikk i Arendal med utstillinger av alt som trengs til bad og kjøkken Vi totalrenoverer bad og prosjekterer, koordinerer og tegner dette Vi tar oppdrag for private og næring innen sanitær, varme og sprinkling Vi har spesialkompetanse på varmepumper og vannbåren varme
Strai Kjøkken er en heleid familiebedrift med stolte tradisjoner tilbake til 1929. Strai kjøkken tilbyr kjøkken av ypperste moderne kvalitet og et stort utvalg i modeller og utførelser. I snart 90 år har vi produsert og levert kvalitetskjøkken til fornøyde kunder. Våre erfarne konsulenter hjelper deg trygt gjennom hele prosessen; fra inspirasjon, drøm og idè – via planlegging og tegninger – til bestilling og montering. Alle våre kjøkken har 30 års funksjonsgaranti.
Uldal er blant landets ledende produsenter av vinduer. Vi har etterstrebet kvalitet og pålitelighet siden 1942, og er i dag en moderne bedrift og en seriøs solid partner for alle som ønsker riktige og holdbare vinduer og dører til nybygg, påbygg og rehabilitering. Dyktige håndverkere overvåker produksjonen, og produktene blir grundig sjekket av kontrollører før de forlater fabrikken. Ved å velge Lillesandhus AS som leverandør av ditt nye drømmehus, får du også en vindusleverandør som strekker seg langt i alle ledd, og som gir alt for din tilfredshet.
Flexit er Norges største leverandør av ventilasjonsanlegg og sentralstøvsugere til private boliger. Flexit utvikler, produserer og markedsfører energieffektive produkter, tjenester og løsninger for et bedre inneklima i boliger og yrkesbygg.
Scanflex er Norges største produsent av innvendige heltredører. Alle varianter av Scanflexdøra, både moderne og klassiske, blir i sin helhet produsert i Norge. Dette gir nærhet til deg som kunde. Alle egenproduserte dører fremstilles av den beste materialkvalitet, som gjør at vi ikke er redde for å si at vi leverer bunnsolide dører. Vi legger stor vekt på at våre produkter skal representere kvalitet, som skal vi våre kunder gode opplevelser i mange år.
XL-Bygg er Skandinavias største byggevarekjede. Hos oss får du eksperthjelp på de fleste områder innen trelast og byggevarer.
Jømna produserer døren du ønsker deg. Enten det er den moderne og praktiske eller en ny utgave av den gamle som gir huset sjel. Alle dørene våre lages etter overbevisningen om at en dør er mye mer enn noe du åpner og lukker. Den gir også et uttrykk – og et inntrykk av bygningen, rommet og menneskene innenfor. Jømna er alltid opptatt av å skape nye dørhistorier ved å kombinere gammelt håndverk med dagens tekniske muligheter.
Drøbak Rørleggerservice AS er en mesterbedrift som tilbyr det aller meste innen rørleggerfaget og andre håndtverkertjenester. Vi innehar den nødvendige kompetansen og kan tilby kvalitetsarbeid og produkter til konkurransedyktige priser. Drøbak Rørleggerservice står for trygghet og forutsigbarhet. Vi er dyktige og fagutdannede rørleggere. Vi jobber med de beste leverandørene i markedet, og vi er opptatt av at sluttresultatet holder høy kvalitet og er fagmessig utført.
Jømna produserer døren du ønsker deg. Enten det er den moderne og praktiske eller en ny utgave av den gamle som gir huset sjel. Alle dørene våre lages etter overbevisningen om at en dør er mye mer enn noe du åpner og lukker. Den gir også et uttrykk – og et inntrykk av bygningen, rommet og menneskene innenfor. Jømna er alltid opptatt av å skape nye dørhistorier ved å kombinere gammelt håndverk med dagens tekniske muligheter.
Malerfirmaet Samcom AS ble etablert på Nesodden i 2006 av Robert Kristiansen. Vi er i dag 8 heltidsansatte med lang og solid erfaring. En god porsjon yrkesstolthet, og vi setter alltid kundens ønsker i første rekke.
Tangen trelast er en lokal aktør med lang fartstid i bransjen. Vi forhandler kjente merkevarer til konkurransedyktige priser. Firmaet har et stort vareutvalg og er opptatt av god service. 
Vi deler gjerne vår fagkunnskap gjennom råd og tips og er stolt av å levere materialer av høyeste kvalitet til LillesandHus AS.
Mur, Puss & Flis AS utfører alt innen mur, puss og flisearbeid. VI tar både private og offentlige oppdrag, store og små.

Siden 1946 har vi i Derome foredlet skogens råvare. I dag arbeider vi med hele treforedlingskjeden – fra skog til ferdig hus, og dette gjør oss unike. I løpet av årene har vi tilegnet oss verdifull erfaring og kompetanse. Det innebærer at du som kunde gjør forretning med en trygg partner.