Byggeprosessen A – Å

Byggeprosessen A – Å

Veien frem til egen bolig kan virke lang – men kanskje er den enklere og kortere enn du tror. Vi i LillesandHus lever av fornøyde husbyggere. Derfor hjelper våre fagfolk deg hele veien i byggeprosessen. Du har ideene og ønskene – vi hjelper deg å velge riktig.

1

OPPSTARTSSAMTALE MED KONTAKTPERSON

Du får din egen kontaktperson, og din egen byggeleder. Våre fagfolk setter sin ære i at LillesandHus skal være en god samarbeidspartner, slik at husbyggingen skjer uten overraskelser. Vi hjelper deg med det du lurer på, og gir deg råd når du ønsker det.

2

BEFARING AV TOMT / FINNE TOMT

Du har kanskje allerede tomt. Men visste du også at vi kan hjelpe deg å finne tomt? Sammen finner vi huset som passer best – både til ditt behov og til tomten.

3

BEFARING AV TOMT / FINNE TOMT

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt. Et eget hobbyrom, større kjøkken, dele av stuen? Det meste er mulig! Og kvaliteten som LillesandHus er kjent for, er alltid til stede i alt vi leverer – også i individuelle løsninger.

Singersvei

4

OVERSLAG / ØKONOMISK PLAN

En ny bolig er en stor investering. Vi gir deg trygghet for at planleggingen blir riktig. Vi kjenner veien fra idé til ferdig hus, og setter opp et budsjett – som blir overholdt. Du kan selv påvirke hva boligen skal koste – fortell oss hva du ønsker, løsningen finner vi sammen!

5

TILPASSING AV PLANLØSNING

Den store fordelen med å bygge eget hus, er at du selv kan sette preg på det. Vi tegner for deg, etter dine ønsker – og dyktige tømrere leverer individuelle løsninger, i kjent LillesandHus-kvalitet. Ønsker du noe litt ekstra på kjøkkenet, eller en vinterhage? Husk: Du har en egen kontaktperson som hjelper deg videre.

6

PAPIRER, TILLATELSER, KONTRAKT OG FREMDRIFTSPLAN

En byggeprosess krever søknader og tillatelser. Vi har bygget før – og tar jobben med å få alle papirer på plass. Trygt, og enklere for deg.

173-B-Loftsetasje-scaled

7

BYGGEMØTE, VALG AV MATERIALER OG INNREDNING

I starten av prosjektet får du en oversiktlig fremdriftsplan. Den forteller deg hva som skjer og når. All viktig informasjon (tegninger, kontaktpersoner, dokumenter) finner du raskt på ditt eget område på nettsiden vår. Lurer du på noe, løser en kjapp telefonprat med din egen kontaktperson det meste.

8

BYGGEPROSESS

Å bygge hus er en spennende prosess! Når grunnmuren er på plass, skjønner du for alvor at du snart får et nytt hjem. Reisverket er neste trinn, og så tak, vinduer og pipe. Det hele går raskere enn mange tror. Å bygge hus sammen med oss, betyr en trygg prosess uten overraskelser. LillesandHus er kvalitet – også i vårt samarbeid med deg.

9

OPPSTARTSSAMTALE MED KONTAKTPERSON

Du får din egen kontaktperson, og din egen byggeleder. Våre fagfolk setter sin ære i at LillesandHus skal være en god samarbeidspartner, slik at husbyggingen skjer uten overraskelser. Vi hjelper deg med det du lurer på, og gir deg råd når du ønsker det..

Rune-og-Kristian_web-1024x683

10

OVERTAGELSE

Når alle arbeider er sluttført og ferdigattesten er på plass, er det formell overtagelse av boligen. Sammen har vi en gjennomgang av alle detaljer. Dere får også utlevert en FDV med all nødvendige informasjon om deres nye hus.

_DSC9936