Gleden

 

Innholdsrik enebolig i rolige og landlige omgivelser.

Boligen er spesielt tilpasset eiendommen og har gjennomgående høy standard.

 

Den går over to plan, hvor det i hovedplanet er en sportsbod, to soverom, bad med avdelt vaskerom, hall, stue og kjøkken.

Loftplan inneholder to romslige soverom, bod, gang, bad og loftstue.
Denne planløsningen gjør at dette huset passer perfekt for en familie med barn i ulike aldre, og man kan med enkle grep omgjøre loftstuen til et romslig soverom hvis det er behov for et 5. soverom i huset.

STATUS

Dette prosjektet er solgt

OPPSTART BYGGEARBEIDER

Februar 2019

Om Grimstad

Grimstad har en vakker kystlinje med mange flotte strender og naturskjønne områder som er perfekte for utendørsaktiviteter som fotturer, sykling, svømming og båtliv.

 

Det er en by med en rik historie og kultur, og det finnes mange museer og kulturelle arrangementer som gir innbyggerne muligheten til å utforske og lære mer om byens historie og kultur.

Grimstad har et sterkt lokalsamfunn med mange aktive frivillige organisasjoner og en rekke idrettslag og kulturgrupper som gir innbyggerne muligheten til å engasjere seg og bli en del av et aktivt fellesskap.

Universitet og teknologibyen

Universitetet i Agder tilbyr en rekke studieretninger og har et godt omdømme for kvaliteten på utdannelsen. Campus Grimstad har 3500 studenter og ligger i tilknytning til Sørlandets Teknologipark.

Byen har en sterk tilknytning til maritimindustri og teknologi, og det finnes mange små og store bedrifter innenfor disse sektorene som er lokalisert her.

Som en viktig turistby har byen også mange arbeidsmuligheter innenfor service, turisme og relaterte næringer.

Grimstad er en flott by å bo i, med vakker natur, rik kultur og historie, gode utdannings- og arbeidsmuligheter, og et sterkt fellesskap.