Arnestad

Fornuft og følelser

Stramt og beredt, nesten litt i givakt, står Arnestad. Rene linjer skaper et rolig inntrykk, og forener det tidløse med slektskapet til tradisjoner. Klatreroser og en litt kaotisk sandkasse myker opp, og minner om at trivsel og hygge er jobb nummer én i et hjem. 

Arnestad byr på to fulle etasjer, og er et uvanlig fleksibelt hus med mange muligheter. Om du vil, kan du også legge til en loftsetasje. Vi tror kjøkkenet med ildsted blir det naturlige hjertet i dette huset. Det er ekstra stort, og åpner seg mot en flott spisestue. Stua er romslig og lys, med utgang til terrenget. Den kan lett deles av om du ønsker en tv-stue. På hovedplanet finner du også både toalett, vaskerom og bod. Fra hallen går trappen opp til annen etasje, der du finner fire soverom. Hovedsoverommet er utstyrt med eget bad og garderobe. Her oppe finner du også en stor, luftig loftstue.

Teknisk informasjon
: 199,4 m²
: 4
: 2
: 2
: 99,7 m²
: 99,7 m²
: 117,8 m²
: 113,9 m²
: 12,85 m
: 10,15 m
: Flat

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.