Brekkestø

Med respekt for tradisjoner

Trygghet og kvalitet er til stede i stort monn i dette huset. Sett fra siden, har Brekkestø en særpreget profil – det er som om huset speider ut mot sjøen, ett er en seilskute på vei hjem. Tradisjonene er tydelig til stede, men Brekkestø trenger hverken sjøutsikt eller seil i sikte for å gli inn i landskapet. Den som skaper et hjem, ser mest av alt fremover.

Brekkestø er et generøst hus, og byr på tre stuer – til sammen nesten 70 kvadratmeter. Peiskos eller tv-hygge, du slipper ikke opp for plass eller muligheter. Du finner en fin, lys garderobe ved entreen og kjøkkenet har dør inn til en praktisk bod. Fra entreen kommer du til det store vaskerommet, og videre rett ut til terrenget utenfor. Om du vil, kan du også få et soverom i første etasje. I annen etasje har vi planlagt for tre eller fire soverom, stor garderobe og en romslig loftstue. Hovedsoverommet har direkte tilgang til et stort bad.

Teknisk informasjon
: 176,9 m²
: 3
: 2
: 2
: 98,0 m²
: 78,9 m²
: 113,3 m²
: 111,9 m²
: 12,15 m
: 9,15 m
: Flat

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.