Bygdøy

Sansen for det gode liv

Bygdøy er et virkelig stort og flott hus. Her er det mer enn navnet som har litt kongsgård over seg. Stilen er herskapelig, men det er ikke noe overdådig ved Bygdøy. Fine detaljer gir et lunt og vennlig inntrykk. Bygdøy vet å kle seg til fest, og rommer gjerne de store anledninger, men her kan også hverdagene utfolde seg gjennom år og generasjoner.

Bygdøy er en romslig drøm av et hus, og mulighetene er nesten ubegrenset. Dette er huset for deg som har en vinkjeller på ønskelisten, uten å ville gi slipp på trimrommet, kjellerstua eller praktikantdelen. Store og lyse rom inviterer til det gode liv. Hallen i første etasje har dører inn til stua, salong og kjøkken. Mellom kjøkkenet og oppholdsstua finner du spisestua. Vi har også tegnet inn et bibliotek. Kjøkkenet har sin egen entré som fører inn til kjølerom, vaskerom og toalett, rom som alle har vegg mot den doble garasjen. Annen etasje har fire soverom. Hoved soverommet har eget omkledningsrom med dør til badet. I annen etasje finner du også et ekstra toalett og godt med bod- og skapplass. Kjelleren har badstu og baderom, og de andre rommene innreder vi etter dine ønsker.

Bygdøy begrenser ikke familiens aktiviteter, her er det plass til mange små og store boligdrømmer under ett tak. Til julefeiringer, konfirmasjoner og store jubileer er alle generasjoner invitert, her er husrommet akkurat like stort som hjerterommet.

Teknisk informasjon
: 375,8 m²
: 4
: 3
: 4
: 145,8 m²
: 103,2 m²
: 226,3 m²
: 221,8 m²
: 24,35 m
: 15,5 m
: Flat

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.