Hankø

Morgenkaffe på trammen, duggvått gress og roser i blomst

Et sjarmerende hus med særpreg, som innbyr til kos og trivsel. Her får du en lys vinterhage – et perfekt sted for en kopp kaffe når snøen daler ned utenfor. Forresten går det bra å bytte ut kaffekoppen med et glass is-te når sola er på plass igjen.

Hankø er inspirert av klassiske Sørlandshus med valmet tak. Legg merke til det vakre buevinduet. Inngangspartiet er overbygd, og vår kjente dobbeltdør er en selvfølge på et hus som dette. Inne møtes du av en romslig hall, med god plass til garderobe. Fra hallen er det dør til baderom, stue og soverom, og trapp til loftet. Stua har mulighet for ildsted, og utgang til hagen. Er det litt kjølig i luften, velger dere kanskje heller å samles i vinterhagen, som har inngang både fra stua og fra hagen. Kjøkkenet har en lys spiseplass og dør til matbod og til vaskerom. Du får også dør inn til vaskerommet fra hagen – praktisk når støvlene har jobbet hardt.

På loftet finner vi tre soverom, et generøst bad med god plass både til dusj og badekar. Trappen opp fra hallen leder rett til loftstua med sitt karakteristiske buevindu som blikkfang og lyskilde. Hankø byr på sjarm og klassiske detaljer. Her ligger alt til rette for å nyte dagene, både i hagen og under tak.

Teknisk informasjon
: 129,9 m²
: 4
: 2
: 2
: 82 m²
: 47,9 m²
: 99,5 m²
: 95,2 m²
: 13,45 m
: 8,95 m
: Flat

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.