Hellesund

En håndfull tid

Vinduer er husets sjel, heter det. Hellesund slipper solen inn, og åpner seg mot verden utenfor – slik at din verden innenfor blir lys og trivelig. Når høsten kommer, setter du et tent lys i vinduet og lar huset ditt hilse vennlig og varmt til alle som går forbi. Hellesund gjør folk som ser det litt gladere. Forresten gjelder det for alle LillesandHus, håper vi.

Hellesund er et hus som er tegnet for en skråtomt. Inngangen kan du ha nede eller oppe. Hellesund er fleksibelt, og kan tilpasses terreng og solforhold. Du kan også legge til et loft.

Innenfor den flotte inngangsdøren med fire små glassruter over, venter en luftig og romslig hall, med dører inn til de tre soverommene, bad, vaskerom og bod. Trappa, som du gjerne kan få utført i empirestil, leder opp til stua. Vi har tegnet stua ekstra stor, og det er opp til deg om du velger å dele den av. Tv-stue, arbeidsrom – eller et eget bibliotek for deg som trives best i selskap med et uløst mysterium mellom to permer.

Det er typisk for LillesandHus at vegger kan flyttes og rom deles av, slik at du kan åpne opp slik du selv ønsker. Planløsningene er fleksible og våre dyktige arkitekter kan skreddersy Hellesund etter dine behov. Kjøkkenet må vi ikke glemme. Det er her dere samles. Det er lyst, og åpner seg mot både vinter og vår.

Hellesund er vakkert og enkelt, med en ren og ærlig fasade som viderefører klassisk norsk byggeskikk.

Teknisk informasjon
: 161,3 m²
: 3
: 2
: 2
: 79,8 m²
: 81,5 m²
: 97,7 m²
: 93,6 m²
: 10,85m
: 9,95 m
: Skrå

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.