Herregård

Med himmelen som tak

Huset lever opp til navnet, men er ikke prangende og påtrengende. Et stolt og selvsikkert hus, med avbalanserte proporsjoner, og vennlige detaljer som ønsker gjestene velkommen.

Herregård er et flott og stort hus med mange muligheter for en stor familie. Det åpner seg med doble inngangsdører, og en stor, åpen hall med trapp til øverste etasje.

I første etasje er det stue og spisestue med fløydører ut, og soverom med eget bad. Et separat toalett finner du også. Det store kjøkkenet og tilhørende spisestue vil ikke skuffe, her er det plass til flere kokker og enda flere gjester. Vaskerommet har utgang til terrenget, om du ønsker hjelp av en sommerlig bris til å tørke klær. En liten detalj: Fra badet i andre etasje går det en praktisk tøysjakt til vaskerommet. Oppe finner du fire soverom, bad og loftstue. I kjelleren kan du innrede en utleie- eller praktikantdel med eget soverom og bad, og fremdeles ha plass til både trimrom og lekerom.

Teknisk informasjon
: 377,4m²
: 4
: 2
: 2
:135,2 m²
: 112,2 m²
: 158,3 m²
: 152,9 m²
: 16,45 m
: 10,45 m
: Flat

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.