Homborsund

Det øynene ser

En stilren og vakker fasade møter verden. Vinduer tett i tett slipper lys inn i stue og kjøkken. Om høsten, når tiden har kommet for å hygge seg inne, henger det kanskje lys i hvert et vindu.

Om sommeren er det fristende å bruke dobbeltdøren ut fra stua som inngangsdør, men inngangspartiet finner vi på husets andre langside. Det er overbygd og leder inn til vindfang. I tilknytning til vindfanget har vi tegnet inn en praktisk bod, som vi tror du vil sette stor pris på. Hallen inneholder et lite wc med vask, trapp opp til loft og dør til stue og kjøkken. Kjøkkenet har en romslig og lys spiseplass og dør inn til stua. Fra kjøkkenet har du også tilgang til vaskerommet. Stua er lys, med pipeløp og god plass til to sittegrupper. Ønsker du å dele av stua, kan du gjøre det.

Loftet inneholder tre soverom, stort bad og en loftstue med gode lysforhold. Homborsund er et praktisk hus med gode planløsninger, og en vakker, symmetrisk fasade.

Teknisk informasjon
: 137,6 m²
: 3
: 2
: 2
: 88,6 m²
: 49 m²
: 104,5 m²
: 101,8 m²
: 11,05 m
: 9,85 m
: Flat

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.