Hudøy

Rom for lek og alvor

Et stort hus, med stort hjerterom for livets forløp og skiftende behov. Dette er et hus som blir en trygg ramme for flere generasjoners liv, et samlingspunkt for familie og venner. Hudøy er vakkert og selvsikkert, med vennlige detaljer som gjør enhver betrakter litt lysere til sinns.

Her slipper du aldri opp for plass. Hudøy er som skapt for skreddersøm og individuelle løsninger. Kjøkkenet er deilig stort, med tilstøtende matbod og vaskerom. Stua har fløydør ut til hagen. Fra hallen går trappen opp til loftsetasjen, med fire soverom og en flott loftstue med utgang til balkong. Loftstua kan du selvsagt også her velge å gjøre om til et soverom hvis du vil. Du kan velge både enkel og dobbel integrert garasje, og over garasjen har vi plassert to gode rom. Her kan familiens yngre garde dyrke høy musikk, eller du kan velge å innrede en praktikantdel. Vinkelen på huset gjør det lett å skape en lun velkomst.

Teknisk informasjon
: 240 m²
: 6
: 2
: 2
: 141,7m²
: 98,3m²
: 166 m²
: 158,3 m²
: 12,25 m
: 16,75 m
: Flat

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.