Kilsund

Kilsund skaper harmoni mellom tradisjon og fleksibilitet, hvor trivsel og komfort styrer hverdagen.

Bak den vennlige fasaden finner du et praktisk og effektivt hus, med bad i begge etasjer og som rommer alt du trenger. Løsningen er gjennomgående, og du belønnes med mye lys og godt utsyn. Her ønskes du velkommen av et takoverbygget inngangsparti med koselige sittebenker – et perfekt lite uterom for en stjålet stund med en kaffekopp.

Kilsund har inngang på gavlvegg, og passer derfor spesielt godt til litt smale tomter. Vår kjente LillesandHus-dør leder inn til en romslig hall, med trappeoppgang til loftet. Fra hallen kommer du rett til bod, toalett og et godt vaskerom med dør inn til enda en bod. Hallen er stor, med god plass til å henge fra seg yttertøy og med en bod under trappen.

Stuen er romslig og lys, med kjøkkenløsning fint plassert nær adkomst. Her har du rikelig med plass til stort spisebord og sittegruppe. Om du vil, kan du dele av vinkelen i stuen til et soverom. Fra stuen går du rett ut i hagen: Kilsund leveres med to terrassedører, en på langsiden og en på kortsiden av huset.

Loftet byr på bad, loftstue og tre soverom, det største med egen walk-ingarderobe og balkong. Loftstuen er lys, et perfekt sted for å trekke seg litt tilbake med en god bok.

Teknisk informasjon
: 172,5 m²
: 4
: 2
: 2
: 105,8 m²
: 66,7 m²
: 127,8 m²
: 119,8 m²
: 14,45 m
: 10,45 m
: Flat

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.