Kragerø

Forelskelse og virkelighet

Kragerø rommer ikke bare ett hjem – men to. De to separate boenhetene har begge to etasjer. Dette huset lar to generasjoner bo sammen, men likevel hver for seg. Gjestebolig, ungdomsdel, hus for bestefar og bestemor. Mulighetene er mange. Kragerø er fleksibelt i funksjon, og harmonisk i uttrykk.

De to boenhetene har egne innganger. Den største enheten har et skjermet inngangsparti som leder inn til hallen. I tilknytning til den er det rikelig garderobeplass, et toalett og utvendig bod. Hallen har dør til kjøkken og til stua.

Annen etasje byr på tre soverom. Loftstua kan du gjøre om til et fjerde, lite soverom. Her finner du også bad, og en svært romslig bod. Boenhet nummer to har smarte løsninger som utnytter arealet maksimalt. Kjøkkenet og stua er innredet som ett rom, med god plass til sittegruppe og spisebord.

Badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I annen etasje er det to soverom og generøse garderober. Der ungdommen (eller gjesten) sover, gir takvinduet nærkontakt med måne og stjerner.

Teknisk informasjon
: 156 m²
: 5
: 2
: 3
: 89,5 m²
: 65,5 m²
: 151,6 m²
: 148,8 m²
: 10,45 m
: 16,6 m
: Flat

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.