Lillesand

Kjærlighet til kysten

Det er her du planter blomsterbed med stiklinger fra mormors gamle hage. Det er her dere nyter utsikten, hverandres selskap og rolige hverdagskvelder. Det er her du kan drømme trygt, la latteren trille og vokse opp. Det er her dere alltid kommer hjem.

Lillesand er et innbydende og trivelig sørlandshus med klassiske smårutede vinduer, og myke harmoniske linjer. Da vi tegnet Lillesand, tenkte vi spesielt på barnefamilier. Planløsningen er effektiv og tilpasset hverdagens behov.

Den lyse stua kan romme akkurat det du vil, med god plass til tv-stue, peisestue, finstue eller lekeavdeling. Rett mellom stua og kjøkkenet ligger den romslige spiseplassen. I tilknytning til badet er det et praktisk vaskerom med en egen utgang til terrenget utenfor – perfekt for skitne klær eller føtter og labber som trenger en vask før de kommer helt inn. I første etasje kan du også få tegnet inn et soverom.

I andre etasje er det et stort bad og fire sove rom, med god plass til hele familien. Og om du ikke trenger så mye som fire soverom, kan du få både kontor og en koselig stue. Den effektive planløsningen i Lillesand er tegnet for å gi deg god plass og flyt i hverdagen.

Teknisk informasjon
: 140,2 m²
: 3
: 2
: 2
: 87,7 m²
: 52,5 m²
: 103,2 m²
: 100,5 m²
: 10,35 m
: 10,35 m
: Flat

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.