Mandal

Din borg og ditt hjerte

Mandal er essensen av LillesandHus. Ikke til å undres over at vi fikk pris for god byggeskikk for det. Mandal er et klassisk Sørlandshus, og vi er ikke uenige om du kaller det litt nostalgisk. Rent og enkelt, med detaljer som gir det en naturlig vennlighet og varme. Mandal er et hus som passer inn de fleste steder, og slett ikke bare i nærheten av måkeskrik og bølgeskvulp.

Mandal bringer tankene hen til hus slik de ble bygget før, med kjærlighet til rene linjer og en nøktern eleganse. Kvaliteten på materialer og håndverk blir ekstra godt synlig på et hus som Mandal, som ikke behøver unødvendig dekor for å bli lagt merke til. Du velger selv om du vil innrede loftsetasjen, eller skape hjemmet ditt i første etasje. Kanskje velger du å vente noen år før du innreder loftet, med soverom til en snømannbygger eller tre, og et ekstra toalett.

Grunnplanet gir rom for det du trenger her og nå. Stua kan deles av og gi deg soverom, og kjøkkenet har fin spiseplass. Med bod både inne og ute, vil du merke at Mandal er et hus vi har anstrengt oss for å planlegge best mulig.

Teknisk informasjon
: 116,1 m²
: 4
: 2
: 2
: 75,4 m²
: 40,7 m²
: 89,9 m²
: 87,2 m²
: 9,85 m
: 9,85 m
: Flat

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.