Sandefjord

Skapt for nytelse

Sandefjord er et riktig staselig hus, det har et sus av gammel skipsreder-bolig over seg. Linjene er stramme, men detaljene på fasaden er vennlige. Perfekt i en litt større hage, med plass til epletrær. Og til hengekøyer når eplebøndene trenger en hvilepause.

Kjøkken med glasskarnapp ved spiseplassen? Du har funnet det, lyst og stort! Vi garanterer at det blir kokeboken og din egen fantasi som setter begrensninger på kulinariske utfoldelser – ikke kjøkkenet. Stua er romslig og lys, og kan gjerne deles av. Vi har plassert pipeløpet slik at du kan få ildsted i begge stuene, om du ønsker.

På hovedplanet finner du også toalett og utvendig bod. I øverste etasje er det tre soverom, loftstue og bad. Badet har vi utstyrt med et badsturom. Har vi glemt kjelleren? Den fyller du med aktiviteter og hobbyrom. Og trenger du oppbevaring vil du ikke mangle plass.

Teknisk informasjon
: 270,8 m²
: 4
: 2
: 3
: 95,2 m²
: 87,8 m²
: 123,4 m²
: 109,1 m²
: 15,25 m
: 11,4 m
: Flat

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.