Søgne

Et godt hjem for deg og dine

Rosebusker mot hvit, liggende panel. Humlesurr. Det er lett å bli forelsket i en sommeridyll. Når snøen faller tett og stille over den rykende skorsteinen, lengter du kanskje mot våren. Men snømannen i hagen har nettopp fått hatt og gulrot, og minstemann håper vinteren varer evig. I alle fall lenge nok til at snøhulen blir ferdig.

Gode løsninger for travle dager preger Søgne. Du vil sette pris på det praktiske vindfanget, med dør til bod og til hallen. Den romslige hallen har direkte adgang til bad og vaskerom og herfra kan du gå videre ut i hagen. Fra hallen kommer du videre inn til den store stua, som kan deles av og gi deg et soverom om du ønsker. Fra stua går du rett ut i hagen, gjerne med en kaffekopp fra det tilstøtende kjøkkenet. Kjøkkenet er lyst med to store vinduer og har spiseplass. Trappen i hallen fører opp til tre soverom, toalett og bod. Det største soverommet er svært romslig med god garderobeløsning.

Søgne er et trygt valg, som forener gjennomtenkte, praktiske romløsninger med en tidløs stil.

Teknisk informasjon
: 130,3 m²
: 4
: 2
: 2
: 84,6 m²
: 45,7 m²
: 99,4 m²
: 97,4 m²
: 9,85 m
: 10,35 m
: Flat

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.