Tønsberg

Nostalgi og nytelse

Med karnapp og flott inngangsparti, er Tønsberg et hus som gjerne tiltrekker seg et ekstra blikk fra forbipasserende. Huset har et mykt og vennlig ytre. Fra kjelleren høres det svakt rytmer – her øver nemlig husets tenåring med de andre i bandet.

Vi begynner øverst, der Tønsberg er planlagt med tre soverom. Loftstua har selvsagt utgang til balkongen. Bad finner du både på loft og i første etasje. Ned trappen med åpen løsning og repo og gjennom hallen kommer du til en romslig stue, med dør til terreng og kjøkken. Karnappet som pirrer nysgjerrigheten fra utsiden, er del av biblioteket. Her strømmer lyset inn om dagen, og om kvelden gløder det fra peisen. Og ja, det er lov å gjøre bruk av biblioteket til annet enn boksamlingen. Kjøkkenet har en lys spiseplass, og dør inn til vaskerom med wc. I kjelleren er det både dusj, toalett og badsturom, kjellerstue og hobbyrom. Om hobbyen er tromme

Teknisk informasjon
: 260,9 m²
: 3
: 2
: 4
: 93,2 m²
: 78,6 m²
: 115,6 m²
: 106,5 m²
: 12,25 m
: Flat

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.