Tvedestrand

Sangen og Sørlandet

Mange kaller sørlandshusene skipperhus, og i gamle dager fantes de ofte nettopp nær havnen, sammen med seilskuter og livlig handel. Et typisk sørlandshus er gjerne hvitmalt, har liggende panel og rødt tak. Du må gjerne male Tvedestrand hvitt, eller rødt eller oker. Tradisjon og individuelle ønsker lar seg kombinere!

Tvedestrand er et hus som byr på uvanlig mange muligheter. Planløsningen er unik for dette huset, med et spesielt stort kjøkken og to stuer. Trenger du ikke to stuer, velger du kanskje å prioritere et arbeidsrom, eller et hobbyrom. Vi synes det siste høres mest gøy ut, men det er ditt valg.

Første etasje byr på et stort vaskerom kombinert med bod, – praktisk plassert med dør fra hall. Det finnes også en utvendig bod. I øverste etasje har vi planlagt for fire soverom, bod og et bad med særpreg. Det ene soverommet har utgang til balkong.

Teknisk informasjon
: 169,5 m²
: 4
: 2
: 2
: 112,4 m²
: 57,1m²
: 137,6 m²
: 128 m²
: 13,35 m
: 12,55 m
: Flat

Plantegninger

Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt.