Ingenting er tilfeldig. Det måtte bli LillesandHus på Gjeving for oss.

Da Ann Elin og Sverre ble et par for fem år siden delte de raskt hverandres drømmer. Så viste det seg at de begge to drømte om å en gang eie et lite hvitt sørlandshus.

«Og det utrolige var at våre sønner også hadde den samme drømmen»

En genuin fellesdrøm om å finne en plass på Sørlandet åpenbarte seg. Og drømmen skulle snart bli til virkelighet. Sverre var svært så entusiastisk og oppglødd da han en dag spontant hev seg på telefonen og ringte Ann Elin.

Sverre har et helt spesielt og nært forhold til denne delen av Sørlandet, der han nærmest hver sommer siden1979 har kost seg med båtlivet og sanket vidunderlige sommerminner for livet. Så da muligheten til å bygge drømmehytta dukket opp akkurat her, da var valget enkelt.

«Da vi fant denne tomta var det bare å sette i gang med planleggingen. Og med mange koselige LillesandHus å velge mellom, da stemte alt for oss. At husene var tuftet på sjarmerende sørlandstradisjon og godt, gammeldags håndverk var som musikk i våre ører.»

Ann Elin og Sverre er storfornøyde med hele byggeprosessen. De føler virkelig at de fra første stund har blitt godt ivaretatt på alle plan av LillesandHus.

«Fra første møtet har det vært en åpen og veldig bra kommunikasjon. Vi har følt oss sett, hørt og forstått på den best tenkelige måten, noe vi har satt umåtelig stor pris på.»

Ann Elin og Sverre legger ikke skjul på at de har hatt sine klare og særegne ønsker.

«Vi ønsket oss en del forandringer underveis, og vi ble alltid møtt med åpent sinn, uansett hvilke innspill vi kom med. Det var tydelig at LillesandHus virkelig var opptatt av at vi skulle få sørlandshuset vårt akkurat som vi ville ha det.»

Som godt over gjennomsnittet opptatt av interiør har disse to også utviklet sin egen fargepalett, og hele huset bærer preg av at Ann Elin og Sverre har vært bevisste på å skape deres egne løsninger og stemninger.

«Det har vært en veldig god opplevelse for oss at LillesandHus ble med oss på denne prosessen. Det å ha kapasitet til å være med på alt kunden ønsker å oppleve på stedet sitt, det krever tålmodighet og imøtekommenhet. Og det synes vi at LillesandHus til de grader har vist.»

Gjennom byggeprosessen har Ann Elin og Sverre også blitt godt kjent med håndverkerne til LillesandHus. 

«Snekkerne er alltid blide. Skikkelig fine fyrer som byr på seg selv, og som mer enn gjerne deler av sin kompetanse. For ikke å snakke om alle de gode tipsene vi har fått om hvem vi kan kontakte når det gjelder alt vi trenger hjelp til utover selve husbyggingen.»

Ann Elin og Sverre har gjennom hele prosessen vært opptatt av å skape et sted som kan bli et sosialt samlingspunkt, der familien og gode venner kan samles til et godt fellesskap i mange år og generasjoner fremover. 


«Her skal vi møtes og nyte det gode liv, unge som gamle. Dette skal være et sted for total avslapning og velvære. Og gjennom hele byggeprosessen har vi hatt fokus på hvordan ting skal oppleves, sier Ann Elin, som har skapt sin egen «oase» for god meditasjon og sjelefred i andre etasje.»

Nå nyter de livet i huset de begge to hadde som en drøm lenge før de traff hverandre. Ting kan knapt falle mer på plass for familien Meløe & Moen. 

Som de selv sier: Ingen ting er tilfeldig.