LillesandHus Agder AS

LillesandHus Agder AS

LillesandHus Agder opererer i hele Agder, og har kontor i Grimstad. Selskapet ble stiftet i 2015 og har i dag 11 ansatte.

Vi bygger LillesandHus, men utfører også større og mindre renoverings- og rehabiliteringsarbeider av bygg.

Våre dyktige, lokale håndverkere gjør alt fra å bytte vinduer og dører til ombygginger, utskiftninger, tilbygg og påbygg på eksisterende hus. Vi ønsker å hjelpe deg med det du har behov for, og gi deg som kunde en god opplevelse gjennom hele prosessen – samt et godt resultat!

Vi vet at det ligger mye kvalitet i tradisjonsrikt håndverk, og dette ønsker vi å formidle til deg som kunde. Vi kan gi deg en totalpris på prosjektet som inkluderer alle fagområder, slik at du som kunde bare har én part å forholde deg til.
Ta kontakt med oss, eller kom innom oss for en hyggelig prat.

LillesandHus Agder
Kontakt

Ansatte

Thomas

Thomas Wilson
Eier og daglig leder

Thomas har ansvar for all kommersiell drift, salg, tomteutvikling, prosjektering og samarbeidsavtaler. Utdannet byggingeniør. Jobbet i og med LillesandHus siden 1998. Daglig leder i LillesandHus Agder og Wilson Eiendom.

Torgeir

Torgeir Thorsen
Byggeleder/tømrer

Torgeir har jobbet mange år i LillesandHus AS. Ansvarlig for gjennomføring av prosjektene og har kontakten med kundene/tiltakshaver i byggeperioden.

Ståle

Ståle Simonsen
Boligkonsulent

Ståle har ansvar for salg av boliger i Agder. Han er utdannet tømrer og byggingeniør og har over 20-års erfaring som boligkonsulent.