Enebolig på stor tomt

Innholdsrik enebolig på stor tomt, med flott beliggenhet nær sjøen.

Nøkkelferdig bolig fra kr. 5 650 000,-

Morvigatunet ligger plassert på Støle i Grimstad. Her er det nærhet til sjøen og tur muligheter, samt kort avstand til skole og barnehage.

 

Morvigatunet ligger plassert på Støle i Grimstad.

 

Tunet består av 4 romslige eneboligtomter, hvorav en er solgt og hus er under oppføring.

Vi presenterer nå en flott variant av vår innholdsrike husmodell «Homborsund» på tomt 2.

 

Ønsker du dette huset som vi nå presenterer, eller en av våre andre modeller på tomt 1, 2 eller 3 så løser vi dette.

 

«Homborsund» er et innbydende og trivelig Sørlandshus med klassiske smårutede vinduer, og myke harmoniske linjer.

 

Om sommeren er det fristende å bruke dobbeltdøren ut fra stua som inngangsdør, men inngangspartiet finner vi på husets andre langside. Det er overbygd og leder inn til vindfang. I tilknytning til vindfanget har vi tegnet inn en praktisk bod, som vi tror du vil sette stor pris på. 

Hallen inneholder et lite wc med vask, trapp opp til loft og dør til stue og kjøkken. Kjøkkenet har en romslig og lys spiseplass og dør inn til stua. Fra kjøkkenet har du også tilgang til vaskerommet. 

Stua er lys, med pipeløp og god plass til to sittegrupper. Ønsker du å dele av stua, kan du gjøre det.

Loftet inneholder tre soverom, stort bad. Loftstuen har gode lysforhold og luftebalkong.

Dette er et praktisk hus med gode planløsninger, og en vakker, symmetrisk fasade.

 

Overflater og kledning

Alle innvendige vegger, med unntak av våtrom, leveres med ferdigmalt gips. Hvitmalt profilert listverk. 1-stav eikparkett på gulv i tørre rom.

 

Innvendige fargevalg:

Alle tak leveres i fargen Bomull. Vegger leveres i utgangspunktet i lyse duse farger. Kjøper kan selv velge inntil 4 forskjellige veggfarger uten tillegg i pris (dette gjelder frem til maler har kjøpt inn materiell og påbegynt sine arbeider).

 

Vindfang

Rommet har fliser på gulvet i tilknytning til inngangsdør, og parkett på gulvet videre inn mot stuen. Gulvvarme i deler av rommet.

 

Kjøkken

Kjøkken leveres av Strai.

 

Stuer

Hovedetasjen har en romslig stue, som gir en god romfølelse. Ved behov eller ønske kan det lages et soverom i deler av stuen. Boligen har en praktisk loftstue, denne kan også gjøres om til et ekstra soverom ved behov.

 

Bad

Boligen inneholder to bad med delikate fliser på gulv og vegger, gulvarme og speil med overbelysning.

Badet på hovedplan er det veggmontert toalett, dusjhjørne med innfellbare dusjvegger og baderomsinnredning, det leveres også utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Badet i 2. etasje har samme type innredning som på hovedetasjen.

 

Soverom

Eneboligen har mulighet for fire soverom, ett i hovedetasje og tre i 2. etasje. Rommene blir malt i duse farger og med eikeparkett på gulvene Ved behov kan loftstuen gjøres om til et femte soverom.

 

Boder

Boligen har en innvendig bod på 5m2 i tilknytning til vindfang

 

Oppvarming

Boligen leveres med pipe og peisovn og har varmekabler i gang og baderom . Videre har boligen balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

 

Byggemåte

Boligen er oppført på en støpt betongsåle der trekonstruksjonen er plassert direkte på sålen. Yttervegger med liggende kledning som er grunnet og malt med to strøk. Utvendig listverk er LillesandHus sitt eget listverk etter gammel stil.

Byggemetoden er basert på tradisjonell håndverksmessig utførelse, og tilfredsstiller kravene i Teknisk forskrift, TEK17.

 

Radon

Det blir lagt radonmembran og lufting i henhold til forskrift. 

 

Balkonger/terrasser/uteplasser

Uteområder blir opparbeidet med gruset adkomst. Øvrig areal blir jordkledd og tilsådd med gressfrø. Det leveres ingen andre planter som hekk eller lignende.

 

Parkering

Parkering på egen eiendom. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

 

 

 

Teknisk informasjon
: 137,6 m²
: 4
: 2
: 3
:88,6m²
: 49,0 m²
: 11,05 m
: 9,85m
Kontakt selger
Ståle
Ståle Simonsen

Boligkonsulent

1 solgt! Tomt 1, 2 og 3 er fortsatt til ledig.

Om Grimstad

Grimstad har en vakker kystlinje med mange flotte strender og naturskjønne områder som er perfekte for utendørsaktiviteter som fotturer, sykling, svømming og båtliv.

Det er en by med en rik historie og kultur, og det finnes mange museer og kulturelle arrangementer som gir innbyggerne muligheten til å utforske og lære mer om byens historie og kultur.

Grimstad har et sterkt lokalsamfunn med mange aktive frivillige organisasjoner og en rekke idrettslag og kulturgrupper som gir innbyggerne muligheten til å engasjere seg og bli en del av et aktivt fellesskap.

Universitet og teknologibyen

Universitetet i Agder tilbyr en rekke studieretninger og har et godt omdømme for kvaliteten på utdannelsen. Campus Grimstad har 3500 studenter og ligger i tilknytning til Sørlandets Teknologipark.

Byen har en sterk tilknytning til maritimindustri og teknologi, og det finnes mange små og store bedrifter innenfor disse sektorene som er lokalisert her.

Som en viktig turistby har byen også mange arbeidsmuligheter innenfor service, turisme og relaterte næringer.

Grimstad er en flott by å bo i, med vakker natur, rik kultur og historie, gode utdannings- og arbeidsmuligheter, og et sterkt fellesskap.