Enebolig med stor tomt

Innholdsrik enebolig på stor tomt, med flott beliggenhet nær sjøen til salgs!

Morvigatunet ligger plassert på Støle i Grimstad. Her er det nærhet til sjøen og tur muligheter, samt nærhet til skole og barnehage.

 

 

Tunet består av 4 romslige eneboligtomter, hvorav en er solgt. Vi presenterer nå vår flotte og innholdsrike husmodell «Lillesand» på tomt 2. Ønsker du dette huset, eller en av våre andre modeller på tomt 1, 2 eller 3 så løser vi dette.

«Lillesand» er et innbydende og trivelig sørlandshus med klassiske smårutede vinduer, og myke harmoniske linjer. Da vi tegnet «Lillesand», tenkte vi spesielt på barnefamilier. Planløsningen er effektiv og tilpasset hverdagens behov.

Den lyse stua kan romme akkurat det du vil, med god plass til tv-stue, peisestue, finstue eller lekeavdeling. Rett mellom stua og kjøkkenet ligger den romslige spiseplassen. I tilknytning til badet er det et praktisk vaskerom med en egen utgang til terrenget utenfor – perfekt for skitne klær, eller føtter og labber som trenger en vask før de kommer helt inn. I første etasje kan du også få tegnet inn et soverom.

I andre etasje er det et stort bad og fire sove rom, med god plass til hele familien. Og om du ikke trenger så mye som fire soverom, kan du få både kontor og en koselig stue. Den effektive planløsningen i «Lillesand» er tegnet for å gi deg god plass og flyt i hverdagen.

 

Status
Oppstart byggearbeider
Kontakt selger
Ståle
Ståle Simonsen

Boligkonsulent

5 solgt! Tomt 1, 2 og 8 er fortsatt til salgs.

Om Grimstad

Grimstad har en vakker kystlinje med mange flotte strender og naturskjønne områder som er perfekte for utendørsaktiviteter som fotturer, sykling, svømming og båtliv.

Det er en by med en rik historie og kultur, og det finnes mange museer og kulturelle arrangementer som gir innbyggerne muligheten til å utforske og lære mer om byens historie og kultur.

Grimstad har et sterkt lokalsamfunn med mange aktive frivillige organisasjoner og en rekke idrettslag og kulturgrupper som gir innbyggerne muligheten til å engasjere seg og bli en del av et aktivt fellesskap.

Universitet og teknologibyen

Universitetet i Agder tilbyr en rekke studieretninger og har et godt omdømme for kvaliteten på utdannelsen. Campus Grimstad har 3500 studenter og ligger i tilknytning til Sørlandets Teknologipark.

Byen har en sterk tilknytning til maritimindustri og teknologi, og det finnes mange små og store bedrifter innenfor disse sektorene som er lokalisert her.

Som en viktig turistby har byen også mange arbeidsmuligheter innenfor service, turisme og relaterte næringer.

Grimstad er en flott by å bo i, med vakker natur, rik kultur og historie, gode utdannings- og arbeidsmuligheter, og et sterkt fellesskap.