Unike tomter i idylliske Gjeving

8 Sjøtomter - 3 ledig

Flotte tomter i sjønære omgivelser i Gjeving,  Tvedestrand.

Drømmer du om å bo ved sjøen? Nå har du sjansen til å realisere drømmen din med disse fantastiske tomtene i Gjeving!

Beliggende i et idyllisk og fredelig område, tilbyr disse tomtene en unik mulighet til å bygge ditt eget drømmehjem ved vannkanten.

Eiendommen ligger ved Gjevingsund, i underkant av 20 minutters biltur i fra Tvedestrand sentrum.

Tomtene er regulert til bolig, det er ikke boplikt på fastlandet i Tvedestrand kommune.
Landskapet er åpent, innbydende og småkupert.
Det er også mulighet for båtplass ved bryggeanlegget som ligger i tilknytning til Eng.

Tomtene har byggeklausul, og LillesandHus vil stå for bygging av boligene.
Det skal være en enhetlig stil på eneboligene, tanken er at man skal kunne se det Sørlandske i husene og hvor man vil kunne kjenne igjen LillesandHus sine detaljer i håndverket.

STATUS

Grunnarbeidene er igangsatt og tomtene er ferdig planert.
5 tomter er solgt
Tomt nr. 1, 2 og 8 er ledige. Pris fra kr 1 200 000,-

Det må påregnes ca. 6-8 mnd. byggetid fra kommunen har gitt igangsettelsestillatelse til bolig er klar.

Tomter til salgs
Status
Oppstart byggearbeider
Kontakt selger
Ståle
Ståle Simonsen

Boligkonsulent

Om Gjeving

De heldige som kan kalle Gjeving for hjemme, lever sine liv i harmoni med sommersol, gresskledte holmer, høy himmel og hav.

Og, med vinterens magiske ro. Gjestene som kommer innom for å lete etter en sørlandsidyll de kan gjøre til sin egen, blir slått av stedets vennlige puls. Ingenting haster, men alt blir likevel gjort.

For søvnig er Gjeving ikke, eller sagt på en annen måte, Gjeving er akkurat så søvnig som du vil ha det. Vil du ligge i hengekøya og la deg dysse i søvn av solgangsbrisen, så gjør du det. Vil ungene fange småkrabber i fjæra, eller du lystre etter de store i skumringstimen en sensommerkveld, gjør dere bare det. Eller kanskje du vil ro en liten tur, fiskesuppa på Lyngør er berømt, og vel verdt noen åretak.

Utkast 2 - 4
Utkast 2 - 3

I Gjeving kan du gjøre ingenting, eller tusen andre ting

For alt finnes jo. Et bokhotell, flere marinaer og virksomheter knyttet til det marine, et kystkultursenter, og nærbutikk selvsagt, samt bakeri, pizzeria og campingplass. Pluss bok og konferansehotell, en barnehage, og en skole få minutters kjøretur unna. Og enda har ingen nevnt havet av badeplasser og turstier. Eller folkehøgskolen med fotballbane og sandvolleybane som holder til på Risøya rett utenfor.

Gjeving er en kystperle i vekst, stedet er for lengst blitt en magnet på turister. Stadig flere ønsker å eie en fritidsbolig her, mange andre vil bli innbyggere på helårsbasis. Så det bygges boliger, og tilbud utvikles i takt med behov og ønsker. Men det som er helt sikkert er at all utvikling av Gjeving vil skje med respekt for historien og forsiktighet med tanke på fremtiden.

Navnet Gjeving er en modernisering av gårdsnavnet Giving. Helt sikker opprinnelig betydning vites ikke, men én tolkning er at Giving står for ”å gi” og dermed ”en stor gave”. Uansett om tolkningen er riktig eller ikke, en gave er nettopp hva Gjeving er, til alle.