Sørlandsleia – Nytt hyttefelt

Hytter på flotte utsiktstomter i Tvedestrand til salgs!

PLANLAGT BEBYGGELSE

Midt mellom Lyngør og Tvedestrand finner du Sørlandsleia. Et vakkert og solrikt hytteområde som starter der bølgene slutter.
Her kan du oppleve det beste sørlandskysten har å by på, i eget tempo.

Vi har prosjektert to tradisjonelle og innholdsrike sørlandshytter, som passer perfekt i Sørlandsleia hyttefelt.
Priser fra 4 340 000kr.

Homberøy

I første etasje har man romslig stue- og kjøkkenløsning, samt et soverom, bad og vaskrom- bod.
I tillegg har man en praktisk utebod med egen inngang. Hytta har en effektiv hemsløsning med god takhøyde der man i tillegg til tre romslige soverom har fått plass til toalett.

Homborøy

 

Tromøy

I første etasje har man stor stue- og kjøkkenløsning og bad med opplegg for vaskemaskin. Det er mulighet for et ekstra soverom i første etasje dersom man ønsker det. Hytta har to boder, en med inngang fra kjøkkenet, og en med inngang utenfra. Hytta har en effektiv hemsløsning med god takhøyde der man i tillegg til tre romslige soverom har fått plass til toalett.

Godt utnyttede andre etasjer gjør hyttenes fotavtrykk mindre. Dette gjør at man i tillegg til hytta har mulighet til å for eksempel bygge et anneks eller utebod, nå eller i fremtiden.

TIl Salg
Status
Oppstart byggearbeider
Kontakt selger
Ståle
Ståle Simonsen

Boligkonsulent

Om Sørlandsleia

Mellom Lyngør, en pittoresk øygruppe med hvitmalte hus og trange sund, og Tvedestrand, en sjarmerende kystby med brosteinsgater og trehusbebyggelse, strekker Sørlandsleia seg ut som et grønt teppe.

 Området er populært for friluftsliv, og det finnes flere stier og turmuligheter som gir fantastisk utsikt over skjærgården og det omkringliggende landskapet.

Et vakkert og solrikt hytteområde

Naturelskere kan glede seg over rikt fugleliv, variert flora og muligheten for å observere lokale dyrearter. Sørlandsleia representerer derfor ikke bare et viktig rekreasjonsområde, men også en verdifull del av Sørlandets naturlige arv.

Her kan man nyte rolige vandringer, sykkelturer eller pikniker mens de tar inn den vakre naturen og den maritime atmosfæren i dette sjarmerende hjørnet av Norge.