Innholdsrike boliger ved sjøen

Innholdsrike boliger i Gjeving med flott beliggenhet
Priser fra kr. 4 025 000,-

Kort beskrivelse:

Eiendommens beliggenhet og planløsning på boligene gir enkel adkomst og skaper naturlig flere soner for uteplasser.

På hovedplan er det carport, sportsbod, to soverom, bad med avdelt vaskeromsdel, hall, stue og kjøkken. Loftplan inneholder to romslige soverom, bod, gang, bad og loftstue.

Disse boligene og planløsningen passer til de fleste livssituasjoner. Her kan man enten velge å bare bo på hovedplan eller man kan ta i bruk begge etasjene, og hvis det er behov for et 5. soverom i huset kan man med enkle grep omgjøre loftstuen til et romslig soverom.

Eng ligger sentralt plassert i Gjeving, med gangavstand til blant annet matbutikk, badestrand, marina og restaurant.

Tomten ligger luftig og fint på en liten fjellrygg med fine solforhold. Badestrender og turterreng ligger i umiddelbar nærhet.

Teknisk informasjon
Kontakt selger
Ståle
Ståle Simonsen

Boligkonsulent

Byggemåte
Boligen er oppført på en støpt betongsåle der trekonstruksjonen er plassert direkte på sålen. Yttervegger med liggende kledning levert av Hasås. Utvendig kledning og listverk er grunnet og malt med to strøk. Utvendig listverk er LillesandHus sitt eget listverk etter gammel stil, levert av Stoa Trevarefabrikk. Dobbeltkrummet antikk sementtakstein levert av Skarpnes.

Byggemetoden er basert på tradisjonell håndverksmessig utførelse, og tilfredsstiller kravene i Teknisk forskrift TEK17
Boligene vil leveres innflyttingsklar og vil ha høy byggeteknisk kvalitet.


Innvendig leveres vegger og himlinger malt i tidsriktige og harmoniske farge. Dører og listverk leveres hvitmalt. Det vil være flislagte bad og flislagt gulv i deler av entre. Øvrige rom leveres med parkett på gulv.


Vårt mål er at kunden skal være fornøyd, og vi strekker oss langt for å gjøre de tilpasningene du som kunde måtte ønske å gjøre. Dette kan være endret planløsning, kjøkkeninnredning, badrominnredning, parkett/fliser osv.


Rombeskrivelse og informasjon

 

Gang
Rommet har fliser på gulvet i tilknytning til inngangsdør, og parkett på gulvet videre inn mot stuen. Vegger er holdt i et harmonisk fargevalg og har behagelig gulvvarme i deler av rommet.

Kjøkken
Kjøkken leveres av Strai. Eikeparkett på gulv.

Stuer
Hovedetasjen har en åpen løsning mellom stue og kjøkken. Dette gir en god romfølelse. Boligen innehar også en stue i andre etasje med god plass for møblement. Rommet ligger som en sosial sone utenfor soverommene, og kan gi ekstra spillerom og privatliv. Stuen har blant annet lyst farget gips på vegger og tak. Eikeparkett på gulver. Med enkle grep kan loftstuen gjøres om til et soverom.

Bad
Boligen inneholder to bad med delikate fliser på gulv og vegger, gulvarme og speil med overbelysning. Badet på hovedplan er det veggmontert toalett med softclose sete, dusjhjørne med innfellbare dusjvegger og baderomsinnredning. Vaskeromsdelen er skjult bak skyvedører, her er det opplegg for vaskmaskin og utslagsvask.
Badet i 2. etasje har samme type innredning som på hovedetasjen.

Soverom
Eneboligen har fire soverom, to i hovedetasje og to i 2. etasje. Rommene blir malt i duse farger og med eikeparkett på gulvene Ved behov kan loftstuen gjøres om til et femte soverom. Alt i henhold til gjeldende plantegninger.

Boder
Boligen har en utvendig sportsbod på 6m2 i tilknytning til carporten og en bod i 2. etasje på 3m2

Oppvarming
Boligen har varmekabler i gang og baderom . Videre har boligen balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Mulighet for å sette inn peisovn.

Uteområde
Eiendommene vil bli opparbeidet med singlet innkjørsel og gårdsplass. Hageareal mot Vest vil opparbeides med plen, det vil også være noe naturtomt i skrånende terreng. 

Om Gjeving

De heldige som kan kalle Gjeving for hjemme, lever sine liv i harmoni med sommersol, gresskledte holmer, høy himmel og hav.

Og, med vinterens magiske ro. Gjestene som kommer innom for å lete etter en sørlandsidyll de kan gjøre til sin egen, blir slått av stedets vennlige puls. Ingenting haster, men alt blir likevel gjort.

For søvnig er Gjeving ikke, eller sagt på en annen måte, Gjeving er akkurat så søvnig som du vil ha det. Vil du ligge i hengekøya og la deg dysse i søvn av solgangsbrisen, så gjør du det. Vil ungene fange småkrabber i fjæra, eller du lystre etter de store i skumringstimen en sensommerkveld, gjør dere bare det. Eller kanskje du vil ro en liten tur, fiskesuppa på Lyngør er berømt, og vel verdt noen åretak.

IMG_8152
IMG_8136 – Kopi

I Gjeving kan du gjøre ingenting, eller tusen andre ting

For alt finnes jo. Et bokhotell, flere marinaer og virksomheter knyttet til det marine, et kystkultursenter, og nærbutikk selvsagt, samt bakeri, pizzeria og campingplass. Pluss bok og konferansehotell, en barnehage, og en skole få minutters kjøretur unna. Og enda har ingen nevnt havet av badeplasser og turstier. Eller folkehøgskolen med fotballbane og sandvolleybane som holder til på Risøya rett utenfor.

Gjeving er en kystperle i vekst, stedet er for lengst blitt en magnet på turister. Stadig flere ønsker å eie en fritidsbolig her, mange andre vil bli innbyggere på helårsbasis. Så det bygges boliger, og tilbud utvikles i takt med behov og ønsker. Men det som er helt sikkert er at all utvikling av Gjeving vil skje med respekt for historien og forsiktighet med tanke på fremtiden.

Navnet Gjeving er en modernisering av gårdsnavnet Giving. Helt sikker opprinnelig betydning vites ikke, men én tolkning er at Giving står for ”å gi” og dermed ”en stor gave”. Uansett om tolkningen er riktig eller ikke, en gave er nettopp hva Gjeving er, til alle.