Moderne kjedede eneboliger

Rødsveien 173

1 av 2 solgt! Tilvalg fortsatt mulig. Husbankfinansiering. Innflyttingsklar april. Kun ca. 4 min. med bil til sentrum.

Beskrivelse

Nå har du muligheten til å kjøpe en prosjektert enebolig med høy standard og moderne stil. For deg som ønsker noe nytt uten å måtte tenke på oppgraderinger passer dette ypperlig.

Boligen går over to etasjer, har fire soverom, to flislagte bad, kjøkken/stue med utgang til uteplass og romslig hage, parkering i carport med plass til to biler.

Byggetillatelse er gitt og boligen er estimert ferdigstilt allerede i april 2024. Ved rask beslutning kan du fortsatt være med på å påvirke med noen tilvalgsmuligheter.
Byggingen er godt i gang, og det er mulig å få visning av huset.

Eneboligene bygges etter TEK 17.

Husbankfinansiering er søkt og innvilget. Dette gir deg som kjøper meget gode lånebetingelser på huslån.

https://www.husbanken.no/person/lan-fra-husbanken/kjop/

Husk fordeler ved kjøp av ny bolig

Det er noe eget ved følelsen av å kjøpe en splitter ny bolig, men også mange gode grunner til å kjøpe nytt! Det stilles stadig strengere krav til energieffektivitet og miljøhensyn ved oppføring av nye bygg. Dette er positivt for miljøet, men også for lommeboken.
Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
Fast pris uten stressende budrunder og lavere dokumentavgift.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Sorgenfri, et lite området med spredt boligbebyggelse syd for Vestby sentrum vis a vis Krusebyen og Pepperstad. Det er gangavstand til barnehage, barneskole via sti via ett lite skogholt til Erikstadveien så videre inn på Pepperstad boligområde.
Til Vestby sentrum og Storsenter samt til Vestby sentrum er det ca. 1,5 km.
I Vestby sentrum finnes videregående skole, jernbanestasjon og ulike servicetilbud. Eiendommen sokner til ungdomsskole på Sole. Turterreng og friområder har du nærmest rett utenfor døren.

På Pepperstad/Risil er det bygd ny barnehage og barneskole, samt idrettshall og kunstgressbane. Det er flere barnehager innenfor gangavstand. Trygg og lite trafikkert skolevei. Her er det umiddelbar nærhet til bussholdeplass med avganger som korresponderer med togene på Østfoldbanen. For de handleglade ligger Vestby Storsenter kun ca. 1,5 km. unna. Det er kort vei til flotte turområder i umiddelbar nærhet, og kun ca. 4 km til flotte badestrender som Hvitsten og Emmerstadbukta.

For de som pendler til hovedstaden vil Follobanen, som strekker seg mellom Ski stasjon og Oslo S, gjøre hverdagen enklere. Reisetiden med tog fra Vestby stasjon til Oslo S er kun ca. 23 minutter.

Generell orientering

Nå har du muligheten til å kjøpe en prosjektert kjedet enebolig. Boligen leveres med høy standard og moderne farge- og materialvalg.

Overflater og kledning

Alle innvendige vegger, med unntak av våtrom. Leveres med ferdigmalt gips.
Hvitmalt profilert listverk.

Garasje/parkering

Det er parkering i carport mellom boligene og på eiendom. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Konstruksjon

Enebolig oppført etter TEK 17 hovedsakelig oppført i trekonstruksjoner.
Boligen er oppført på en støpt betongsåle der trekonstruksjonen er plassert direkte på sålen.
Yttervegger med liggende kledning. Utvendig kledning og listverk er grunnet og malt med to strøk i farge hvit. Utvendig listverk er LillesandHus sitt eget listverk etter gammel stil. Levert av Stoa Trevarefabrikk. Dobbeltkrummet antikk sementtakstein levert av Skarpnes.
Elektriske punkter leveres i henhold til NEK400.
Byggemetoden er basert på tradisjonell håndverksmessig utførelse, og tilfredsstiller kravene i Teknisk forskrift TEK17.

Balkonger/terasser/uteplasser

Uteområder blir opparbeidet med gruset adkomst. Øvrig areal blir jordkledd og tilsådd med gressfrø. Det leveres ingen andre planter som hekk eller lignende. Det blir gruset opp areal for terrasseplatting. Terrasseplatting kan leveres som tilvalg om ønskelig.

Tomt

Tomteareal er 1.567 kvm på eiet felles tomt.
Tomtene skal seksjoneres.
Tomtene leveres med ferdig sådd. Øvrig beplantning besørges selv av kjøper. Kjøper må akseptere avvik på tomtestørrelsen da det angitte ikke er oppmålt enda.

Diverse

Oppvarming:

Det leveres varmekabler i flislagt areal i gang og på begge baderom. Videre har boligen balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Boligen leveres med murt pipe og det er mulighet for å sette inn peisovn.

Innvendige fargevalg:

Alle tak leveres i fargen Bomull (Fargekode S0502-Y). Vegger leveres i utgangspunktet i lyse duse farger. Kjøper kan selv velge inntil 4 forskjellige veggfarger uten tillegg i pris (dette gjelder frem til maler har kjøpt inn materiell og påbegynt sine arbeider).

Tekniske installasjoner:

Høiax 200 liter varmtvannsbereder.
Flowstop automatisk lekkasjestopper m/ trådløs sensor.

Boder

Boligen har en utvendig sportsbod på 5 kvm i tilknytning til carporten og et ikke målbart loftsrom/bod (maks høyde 189,5 cm) i 2. etasje. Gulvarealet i loftsrommet er på 23 kvm og rommet vil kunne fungere til flere formål. Sportsbod leveres med betonggulv og ubehandlede OSB-plater på vegg. Loftsrom/bod leveres med spongulv og ubehandlet gips på vegg.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse
Estimert ferdigstillelse er Q1 2024.

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen leveres ferdig montert av Strai. Det medfølger integrerte hvitevarer fra Electrolux. Som basisleveranse leveres kjøkkenmodellen Tromsø. Tromsø har slette, moderne fronter og leveres i fargen Comfort Grey, laminert benkeplate og er holdt i høy kvalitet. Over kokesonen leveres det ventilator. Kjøper kan ved tidlig avgjørelse velge å få levert kjøkkenmodellen Geiranger. Geiranger har identisk leveranse, men har hvite fronter. Eikeparkett på gulv.

– Electrolux 600 SurroundCook med AquaClean rengjøring.
– Electrolux 300 Induction 60 cm.
– Electrolux 300 AirDry 60 cm Integrert.
– Electrolux 500 ColdSense kjøl/frys Kombiskap Integrert 177.2 cm.
– Røroshetta Lyra 80 Sort

Bad

Boligen inneholder to bad med delikate fliser på gulv og vegger, gulvarme og speil med overbelysning. Badet på hovedplan har veggmontert toalett med softclose sete, dusjhjørne med innfellbare dusjvegger og baderomsinnredning. Vaskeromsdelen er skjult bak skyvedører, her er det opplegg for vaskemaskin og utslagsvask.
Badet i 2. etasje har samme type innredning som i hovedetasjen.

– Grohe Euro vegghengt toalett m/dempsete.
– Tece Now hvit trykknapp.
– Grohe Eurosmart Cosmopollitan servantbatteri og push-up ventil.
– Grohe Nordic 800 dusjtermostatbatteri med Bew Tempesta 100 dusjgarnityr.
– VikingBad 80×90/90x90cm dusjhjørne rett.
– Intra VK50 vaskekar for nedfelling.
– Vikingbad Eli 50cm hvit matt servantinnredning m/Eva 50cm speil (bad 2. etg).
– Linnbad Hilde 60cm hvit matt servantinnredning (bad/vask 1. etg).
– Linnbad Vange 60 cm speil m/lysramme (bad/vask 1. etg).

Andre oppholdsrom

Hovedetasjen har en åpen løsning mellom stue og kjøkken. Dette gir en god romfølelse. Boligen inneholder i utgangspunktet 4 soverom. Om ønskelig kan ett eller flere av disse benyttes til tv-stue eller andre formål. De ulike rom har god plass for møblement. Dette kan gi ekstra spillerom og privatliv. Alle rom har lyst farget gips på vegger og tak. Eikeparkett på gulver.

Eneboligen har fire soverom, to i hovedetasje og to i 2. etasje. Rommene blir malt i lyse, duse farger og med eikeparkett på gulvene. Alt i henhold til gjeldende plantegninger.

Fasade

Liggende kledning.

Ventilasjon

Flexit ventilasjon.

STATUS

Oppstart av byggearbeider juni 2023

Teknisk informasjon
: 108 m²
: 4
: 2
: 2
Kontakt selger
Andreas
Andreas Wilson

Eiendomskonsulent

Om Vestby

Grimstad har en vakker kystlinje med mange flotte strender og naturskjønne områder som er perfekte for utendørsaktiviteter som fotturer, sykling, svømming og båtliv.

Det er en by med en rik historie og kultur, og det finnes mange museer og kulturelle arrangementer som gir innbyggerne muligheten til å utforske og lære mer om byens historie og kultur.

Grimstad har et sterkt lokalsamfunn med mange aktive frivillige organisasjoner og en rekke idrettslag og kulturgrupper som gir innbyggerne muligheten til å engasjere seg og bli en del av et aktivt fellesskap.

Tekst kommer

Universitetet i Agder tilbyr en rekke studieretninger og har et godt omdømme for kvaliteten på utdannelsen. Campus Grimstad har 3500 studenter og ligger i tilknytning til Sørlandets Teknologipark.

Byen har en sterk tilknytning til maritimindustri og teknologi, og det finnes mange små og store bedrifter innenfor disse sektorene som er lokalisert her.

Som en viktig turistby har byen også mange arbeidsmuligheter innenfor service, turisme og relaterte næringer.

Grimstad er en flott by å bo i, med vakker natur, rik kultur og historie, gode utdannings- og arbeidsmuligheter, og et sterkt fellesskap.