Tomter i Morvigatunet

Morvigatunet - romslige og sjønære tomter til salgs

Morvigatunet er regulert og prosjektert for 4 eneboliger. Tunet ligger sydvendt med gode solforhold og gangavstand til stranden i Morviga.

 

Her kan man stikke føttene i sandalene, legge håndkle over skulderen og spasere ned til stranda og sjøen.

Området rundt er godt etablert med husbebyggelse og ansees blant annet å være et meget barnevennlig område.

Det er mange flotte turområder i umiddelbar nærhet, her kan man vandre i skog og mark eller man kan ta kanoen og padle innover Reddalskanalen eller ut i skjærgården.

Tomtene leveres ferdig grovplanert med vann og avløp lagt inn i tomten.

LillesandHus har byggeklausul på tomtene.

Illustrasjonsbildet av Morvigatunet viser våre to modeller Kilsund og Lillesand, men de fleste av våre husmodeller kan bygges på tomtene.

 

Tomter til salgs
Status
Oppstart byggearbeider
Kontakt selger
Ståle
Ståle Simonsen

Boligkonsulent

Om Grimstad

Grimstad har en vakker kystlinje med mange flotte strender og naturskjønne områder som er perfekte for utendørsaktiviteter som fotturer, sykling, svømming og båtliv.

Det er en by med en rik historie og kultur, og det finnes mange museer og kulturelle arrangementer som gir innbyggerne muligheten til å utforske og lære mer om byens historie og kultur.

Grimstad har et sterkt lokalsamfunn med mange aktive frivillige organisasjoner og en rekke idrettslag og kulturgrupper som gir innbyggerne muligheten til å engasjere seg og bli en del av et aktivt fellesskap.

Universitet og teknologibyen

Universitetet i Agder tilbyr en rekke studieretninger og har et godt omdømme for kvaliteten på utdannelsen. Campus Grimstad har 3500 studenter og ligger i tilknytning til Sørlandets Teknologipark.

Byen har en sterk tilknytning til maritimindustri og teknologi, og det finnes mange små og store bedrifter innenfor disse sektorene som er lokalisert her.

Som en viktig turistby har byen også mange arbeidsmuligheter innenfor service, turisme og relaterte næringer.

Grimstad er en flott by å bo i, med vakker natur, rik kultur og historie, gode utdannings- og arbeidsmuligheter, og et sterkt fellesskap.